úterý 17. září 2013

EneBene šije pro fenky

Od té doby, co jsme se začali věnovat výrobě oblečků pro psy, je snad nejčastějším požadavkem, který slýcháváme, nedostatečná nabídka oblečků zaměřených přímo pro potřeby psích holčiček. Tak jsme dali hlavy dohromady a vytvořili kolekci pro fenky. Psí dámy jsou totiž více citlivé na prochladnutí břišních partií. Oblečky pro psy jsou většinou šity v tzv. unisex formě. Takže  jsou na bříšku vykrojené, aby si do nich psi nečůrali. A to fenkám nevyhovuje. Ty dávají přednost tomu, aby měly bříška v teple. Tímto se předejde, zejména v pozdějším věku, řadě komplikací, které nás nutí k častým návštěvám zvěrolékaře se všemi nepříjemnostmi s tím spojenými. A protože prevence je vždy levnější, než léčba, nabízí EneBene bundy, mikiny a svetry pro fenky.

Bunda Alex světle hnědá s kožešinou - fenka
Bundy pro fenky mají bříško prodloužené a vyteplené hřejivým fleecem, který čubince přinese tepelný komfort na citlivá místa, i když venku mrzne, až praští. Suché zipy, na které se bunda zapíná, zase zajistí  větší velikostní posun a umožní bundu zapnout tak, aby pohodlně obepnula záda i bříško a ochránila  je proti prochladnutí.  Znemožní také zapadání sněhu pod bundu při zimních radovánkách.




Mikina Viky růžová - fenka

V podzimním chladném ránu můžeme fenku obléci do mikinky s prodlouženým bříškem. Psí mikiny EneBene jsou ušity z kvalitních fleeců v klasické hladké nebo chlupaté úpravě. Spodní lem je vybaven gumičkou s posuvkou, kterou lze upravit délku mikiny a stáhnout břišní díl, aby neodstával.




Psí svetr Sofi vínový - fenka
Svetry pro fenky s prodlouženým bříškem svou elasticitou zajistí dobré přilnutí na tělíčko, aniž by jakkoliv omezovaly pohyb a aktivitu.  Příze, ze kterých jsou vyrobeny, vydrží mnohá vyprání, svetry zachovají svůj tvar i velikost a v neposlední řadě to v nich psím holčičkám vždycky sluší.

Zde vyobrazené zboží můžete zakoupit v e-shopu www.ene-bene.cz

Žádné komentáře:

Okomentovat