pátek 18. ledna 2013

Modelky ve světě psí módy

Glorinka a první obleček - zimní vesta
Glorinka a první obleček - zimní vesta
Na výstavách, kde nabízíme oblečky pro psy, jsou často žádané velikosti menší, než malé. Oblečky pro štěňátka. Dali jsme hlavy dohromady a vytvořili kolekci pro naše nejmenší. Ze zkušeností víme, že oblečení, které je určené pro štěňátka, je nesmí odradit. Žádné zbytečnosti, které zavazí, nic těžkého, tvrdého, co by toho maličkého omezovalo v pohybu a skotačení. Také rukávky nejsou úplně to pravé pro "startovací" obleček. Pejsek  neví, jak se s nimi pohybovat a dopadá to tak, že tlapičky lezou všude jinde, jen ne z rukávků.

Každý náš výrobek po několika zkouškách zda sedí, upravíme do konečného stavu a na řadu přichází focení. Už máme slušnou řadu modelů a modelek, kteří se všichni chovali jako praví profesionálové, ale teď byl před námi vpravdě složitý úkol. Najít modelku pro focení štěňátkovské kolekce. Potřebovali jsme štěňátko, které s námi bude ochotné spolupracovat, hezky se tvářit a vydrží neustálé převlékání. A našli jsme! Panička nám sice oznámila, že Glorinka oblečky nosit odmítá, ale my to vzali jako výzvu a test našeho oblečení - je opravdu vhodné pro štěňátka?

V pátek ráno jsme se sešli v ateliéru, Glorinka si všechno očichala, nastavili jsme světla, naladili fotografa a šlo se na to. První obleček - zimní vesta a místo očekávaných protestů, že oblékání v žádném připadě, se Glorinka vesele rozběhla po místnosti, jakoby se nechumelilo. A pak že nemá ráda oblečky! Teď ještě aby nám holčička postála právě tam, kde jsme potřebovali. Na tu fintu přišel fotograf - kýchnul si. Glori zbystřila, zvedla ouška, zadívala se na něj a „cvak“! A tak jsme všichni kašlali, pšikali a vyráběli zvuky, které Glorinku bavily. Mezitím jsme ji převlékali a ona různě poskakovala, dělala kotrmelce, válela sudy a utíkala do vedlejší místnosti. A výsledek? Máme krásné fotky, Glorinka v jedné vestičce rovnou odešla domů a její panička už si nemyslí, že nemá ráda oblečky.


Glorinka a první obleček - zimní vesta
Glorinka a první obleček - zimní vesta



Žádné komentáře:

Okomentovat